RENTOUTUMINEN

Hyvinvoinnista voi pitää huolta monin tavoin, minä tarjoan keinoja havainnoida ja oppia kuuntelemaan itseään ja sitä kautta pystyä tekemään oikeampia valintoja, itselleen. Tietoinen pysähtyminen (rentoutuminen) vie kohti rauhallisen hermoston tilaa. Kohti rentoutta. Kannattaa kokeilla jooganidraa (syvärentoutus)!

HENGITYS

Hengittäminen on itsestään selvää ja silti hyvin aliarvostettu tapa hoitaa omaa hyvinvointia. Hengittämällä on kuitenkin mahdollista HETI vaikuttaa omaan olotilaan, niin rauhoittavasti kuin aktivoivasti, riippuen kumpaa kulloinkin tarvitset. Älä siis seuraavan kerran kun sinua väsyttää kävele kahvikoneelle, vaan ota pari minuuttia aikaa ja tee hengitysharjoitus!

 PSYYKKINEN VALMENNUS

Toisinaan mieli saattaa tehdä tepposia ja luoda tilan, missä jännittäminen tai keskittymiskyvyn haasteet kasvavat liian suuriksi. Tai voi olla, että jokin ajatus ei anna sinulle rauhaa ja vie voimiasi liikaa - näissä tilanteissa psyykkisen valmennuksen ja positiivisen psykologian keinot auttavat sinua katsomaan asioita uudella tavalla ja vapauttavat tilannetta.

 

 PALAUTUMISOHJAUS

Arjen työ- ja perhe-elämän kiireessä, huonosti nukuttujen öiden, suorittamisen ja muiden kiireiden paineessa riittävä palautuminen voi olla haaste. Palautumista ei ehkä tapahdu juuri lainkaan, esteitä voi olla liikaa. Palautumisohjauksessa tunnistetaan näitä esteitä ja löydetään yhdessä keinoja vaikuttaa niihin.

 

HIERONTA

 Olen erikoistunut vapauttamaan kehosta kireyksiä, jotka löytyvät hengityksestä vastaavissa lihaksissa tai purentalihaksissa. Havannoi siis onko rintakehäsi 'juminen' tai särkeekö leukasi aamuisin? Lisäksi, voit tulla erityisen rentouttavaa hierontaan, missä keskityn parasympaattisen hermoston aktivointiin. Tervetuloa päästämään irti kehon kireyksistä tai mielen kiireestä!

 

LIIKUNTARETRIITTI

Liikuntaretriitillä saat päivän aikana reipasta liikuntaa (kuntonyrkkeily tai kahvakuula ja pilates), missä sinulle tulee lämmin sekä rentouttavaa liikettä (jooga) oman kehon ehdoilla kehonkokemusta kuunnellen. Saat tietoa päivän teemaan liittyvistä aiheista (luento), sekä Krapin maukkaan pitopöytälounaan. Päivä päättyy unta parantavaan ja voimaa tuovaan syvärentoutukseen. *Tauolla toistaiseksi*


Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn