Hiljaisuuden joogaretriitti, pe 26. - su 28.1.2024 - vuorokausi ilman puhetta ja laitteita ❤️


Tervetuloa HILJAISUUDEN JOOGARETRIITILLE Villa Heponiemeen! 

Lauantaiaamun harjoituksessa laskeudumme hiljaisuuteen, ja olemme vuorokauden hiljaa ilman laitteita kuitenkin lempeästi joogaten, tietoisia hengitysharjoituksia tehden sekä pysähtyen meditaatioon. Viikonlopun aikana pääsemme myös nauttimaan maukkaasta ja terveellisestä kasvisruoasta, oleskelemaan luonnossa, lepäämään ja lataamaan akkuja. Sunnuntaina puramme hiljaisuuden aamuharjoituksessa ja kotiin lähdemme rentoutuneena ja latautuneena.

Ihana Villa Heponiemi sijaitse Puujärven rannalla, Karjalohjalla (noin 1h Helsingistä ja noin 1h15min Turusta). Majoittuminen tapahtuu ihanissa, äskettäin remontoiduissa romanttisissa puutaloissa yhden/kahden hengen huoneissa, missä jokaisella huoneella on oma wc/suihku. Aivan talojen välittömässä läheisyydessä sijaitsee joogatila, joka on käytössämme koko viikonlopun ajan. Rannassa on sauna ja uimaan pääset, vaikka aamuin illoin. Lähistöltä löytyy metsäisiä polkuja oleskeluun ja kävelyille luonnon keskellä. Pääset irtautumaan arjesta tässä ihanassa paikassa, missä mikään ei pääse sinua häiritsemään!

JOOGA. Viikonlopun aikana jooga on lempeää, oman kehon tuntemuksia kuuntelevaa ja kunnioittavaa liikettä. Teemme monenlaisia joogaharjoituksia ilman eri traditioden rajoituksia: kehoa lämmitetään virtaavan joogan avulla sekä rentoutetaan viipyilevän ja rentouttavan joogaa asanoilla. Aamuisin on sään salliessa ulkona lempeä kehon herättely, herkkää ja kehoa varoen herättelevää liikettä. Tärkeässä roolissa on itsensä kuuntelu ja ajan sekä tilan ottaminen hiljaisuuden aikana, tekemättä mitään. Kaikkiaan on sallittua tehdä juuri se, mikä tuntuu hyvälle, sallia itselleen vapauksia – osallistua juuri siihen, mikä puhuttelee.

HILJAISUUDEN JOOGARETRIITTI sisältää seuraavaa

  • kuusi joogaharjoitusta: virtaavaa ja kehoa lämmittävää joogaa sekä ihanat pitkät ja rentouttavat joogasessiot iltaisin
  • hiljaisuuden lauantaiaamusta sunnuntaiaamuun (ilman puhetta ja laitteita)
  • hengitysharjoituksia ja meditaatioita
  • syvärentoutus eli jooganidra molempina iltoina
  • lempeä kehon herättelyn molempina aamuina
  • aikaa havainnoida omaa oloa ja pysähtyä itsensä äärelle
  • terveellistä ja maukasta kasvispohjaista ruokaa (4x päivässä)
  • lauantaina sauna ja uintimahdollisuus aamuin illoin

Mukaan kannattaa pakata liikkumista varten (jooga & ulkoilu) joustavia ja säähän sopivia vaatteita & kengät, oma joogamatto, lämmin peite rentoutuksia varten ja mahdollisesti tyyny. Bolsterin, joogavyön ja -tiilet saat lainaksi Heponiemestä.


OHJAAJA. Mina Loponen, on rentoutusmentori, joogaohjaaja (E-RYT500 – ohjannut yli 2000h joogaa), palautumis- ja rentoutusohjaaja, BreathWork -ohjaaja (taso2), luennoitsija, psyykkinen valmentaja, koulutettu hieroja, entinen urheiluvalmentaja ja SM-tason koripalloilija. Hyvinvointialan yrittäjä.

"Joogaohjaajana en seuraa mitään yhtä traditiota vaan ohjaan lempeää, vapaata ja kehoa kunnioittavaa liikettä, joka sopii aloittelijasta pitkään joogaa harrastaneelle. Samoin hengitysharjoituksia ja meditaatioita tehdessä havainnoidaan omia tuntemuksia ja kunnioitetaan sitä, mitä keho tuo tietoiseksi." 

On tärkeää myös huomata, että hiljaisuus voi nostaa pinnalle tunteita ja ajatuksia, ja olenkin käytettävissä henkilökohtaiselle keskustelulle koko hiljaisuuden ajan!

HINTA. Viikonlopun hinta sisältäen majoituksen, ruokailut (terveellistä, kasvispohjaista ruokaa: aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä saunan lauantaina on 230€/hlö (2hh) tai 280€/hlö (1hh), lisäksi joogaohjaus 120€/hlö – kokonaishinta siis 350€/hlö (2hh) ja 400€/hlö (1hh). Huomaa: täysihoito ei sisällä liinavaatteita, vuokra 20€/hlö.


ALUSTAVA OHJELMA (varaan mahdollisuuden tehdä ohjelmaan muutoksia):
PE
16.30 Saapuminen ja majoittuminen
17.30 Lempeää virtaavaa ja lämmittävää flow -joogaa ja hengitysharjoituksia (60min)
18.30 Päivällinen
19.30 Tervetuloa, yhteinen hetki
20.00 Rentouttavaa joogaa ja jooganidra (90min)
LA
8.30-9.00 Ohjattu meditaatio ja laskeutuminen hiljaisuuteen (laitteet pois)
9.00-9.30 Kehon herättely
9.30 Aamiainen
12.00 Lempeää virtaavaa ja lämmittävää flow -joogaa (60min)
13.00 Lounas
16.00 Meditaatio ja hengitysharjoituksia ja lempeää liikettä (60min)
17.00 Päivällinen
18.30 Rentouttavaa joogaa ja jooganidra (120min)
20.30-22.00 Sauna
SU
8.00-8.30 Kehon herättely
8.30-9.30 Hiljaisuuden purkaminen ja ohjattu meditaatio/hengitysharjoitus
9.30 Aamiainen
11.00 Lempeää joogaa & hengitysharjoituksia (60min)
12.00 Retriitin päätös
13.00 Lounas & kotiin


MITEN PÄÄSET PAIKALLE. Pääsääntöisesti pyritään kulkemaan kimppakyydein, mutta tarvittaessa järjestetään haku juna-asemalta.


Nyt on ihana mahdollisuus irtiotolle ja tulla joogaamaan ja lataamaan akkuja hiljaisuudessa!


Lämpimästi tervetuloa mukaan HILJAISUUDEN JOOGARETRIITILLE!


Ilolla, Mina

Lisätietoa saat kirjoittamalla minna(a)milocoo.fi.


Huomaa, että ilmoittautuminen on sitova. Tarkista omista vakuutustiedoista mahdolliset korvausehdot. Mikäli joudut osallistumisesi peruuttamaan ja saat toisen tilallesi, ei retriitistä veloiteta. Huomaa, että majoitus ja ruokailu 230€/hlö (2hh) ja 280€/hlö (1hh) maksetaan Heponiemessä paikan päällä ja ohjelmakulut (120€) heti retriitin jälkeen.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn