Hyvän Olon joogamatka: Valoa ja iloa – avaa kevät hengittämällä ja joogaamalla pe 5. - su 7.4.2024! *TÄYNNÄ*

VALOA JA ILOA – avaa kevät hengittämällä ja joogaamalla - on ihana Hyvän olon joogamatka Heponiemen Karjalohjalla. Tällä kevään ihanalla retriitillä on tilaa hengittää, ihastella puuelementtiä, heräävää luontoa ja kaikkea elämää ympärillä ja avata kehoa ja mieltä kevääseen. Viikonlopun aikana teemme kehollisia harjoituksia, kuinka löytää rentoutta ja siten avata ilon ovi itsessämme, kirkastaa mieltä ja lisätä energiaa. Jokainen osallistua saa myös rentouttavan shiatsu-hoidon, joka saattelee sinua kohti omaa valoa sisälläsi ja auttaa rentoutumaan ja vahvistaa iloasi. Tämän viikonlopun aikana voit olla omissa oloissasi tai yhdessä muiden kanssa, miten haluat.

OHJELMASSA on aamuista kehon herättelyä ulkona, dynaamista-, lempeää- ja yin -joogaa sekä syvärentoutuksia sekä meditaatio- ja hengitysharjoituksia. Jooga ja koko viikonloppu sopii yhtäläisesti ensikertalaiselle ja kokeneelle joogille – kaikki viikonlopun aikana toteutetaan omaa kehoa kuunnellen. Sinulla on lisäksi hyvin aikaa ulkoilla ja hiljentyä lähialueen upeissa metsissä sekä rauhoittua lauantai-illan rantasaunan löylyissä - ehkä pulahdat myös uimaan.

VILLA HEPONIEMI. Kaunis ja rentouttava Villa Heponiemi sijaitsee Puujärven rannalla, Karjalohjalla (noin 1h Helsingistä ja noin 1h15min Turusta). Majoittuminen tapahtuu ihanissa, romanttisissa puutaloissa yhden/kahden hengen huoneissa, missä jokaisella huoneella on oma wc/suihku. Aivan talojen välittömässä läheisyydessä löytyy joogatila, joka on vain ryhmämme käytössä koko viikonlopun ajan. Rannassa on sauna ja uimaan voi mennä, vaikka aamuin illoin. Villa Heponiemi tarjoaa myös upean makukokemuksen – kaikki ruoka, mitä tarjoillaan, on raikasta, terveellistä ja mahdottoman hyvää, neljästi päivässä.


OHJAAJIEN ESITTELY
Outi Komi, Shiatsu-hoitaja & Hyvän Olon matkojen järjestäjä
Käytännönläheisenä idealistina toteutan haavettani yhdistää yrittäjyys terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen juuri omannäköiselläni tavalla. Taustaltani olen kasvatustieteilijä ja kotitalousopettaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta, kuuntelusta ja rohkaisemisesta. Antamani shiatsu-hoidot ovat kokonaisvaltaisia, syvästi rentouttava hoitoja, jotka vaikuttavat kehoon ja mieleen, ja edistävät hyvinvointia. Hoito lievittää kipua, laukaisee jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja mieltä, parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Rakastan näitä kohtaamisia ja hoitojen antamista - tervetuloa patjalleni! Shiatsun ja Hyvän Olon matkojen lisäksi toimin koulutusasiantuntijana asiantuntija- ja osaamisen kehittämisen organisaatiossa.


Mina Loponen, rentoutusmentori, jooga- ja rentoutusohjaaja
Olen entinen yritysmaailman kiirehtijä, tämän päivän hidastelija, ajasta nautiskeleva yrittäjä. Kantapään kautta opin, että oma keho on paras opettajani, mutta sitä tarvitsee oppia kuuntelemaan! Ja juuri siten ohjaan myös joogaa, ideoita antaen mutta varmistaen, että jokaiselle jää tilaa kokea ja tutkia, mikä tuntuu hyvälle. Myös hyvinvointiluennoillani haastan kuuntelijaa havainnoimaan, mikä minulle on oikein - itse oivaltamaan oman totuutensa. Harjoitukseen pysähtyminen on monesti hyvä keino saada ylivirittynyt keho ja mieli rauhoittumaan! Joogatunneillani rentoudutaan hengitysharjoitusten ja meditaation avulla, liikkeet ovat lempeitä ja tehdään omaa kehoa kuunnellen - tuntini sopivat aloittelijasta kokeneeseen joogiin. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan kanssani!


HINTA. Matkan kokonaishinta (sis. majoitus, ruokailut, ohjelma & organisointi): 440 €/hlö (1hh) ja 390 €/hlö (2hh). Heponiemen palvelut (majoitus ja ruokailut/280€/hlö kun 1hh ja 230€/hlö kun 2hh) veloitetaan paikan päällä kortilla ja ohjelmapalvelut matkan jälkeen (160€). Matka alkaa perjantaina noin klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina lounaaseen.


TERVETULOA mukaan Hyvän Olon joogamatkalle kanssamme!


Terveisin,
Outi ja Mina


Halutessasi voit olla meihin yhteydessä:
Outi Komi, info(a)okomi.fi, p. 044 344 5277, tai lue lisää: www.okomi.fi
Mina Loponen, mina(a)milocoo.fi, p. 045 122 1225

* MATKA ON TÄYNNÄ *  HYVÄN OLON JOOGAMATKA HEPONIEMESSÄ 5-7.4.2024. * TÄYNNÄ *

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn