Yksityistunnit - ryhmälle tai vaikka yhdelle

RENTOUTUMINEN JA OMAN ENERGIAN LÖYTÄMINEN (jooga & lempeä liike)

Kehon ja mielen rentoutumisharjoituksia joogan, meditaation, hengitysharjoitusten ja lempeiden kehollisten liikkeiden avulla. Tämä tunti on mielen ja kehon rauhoittamista, mutta kuitenkin liikkuen, kaiken aikaa omia kehontuntemuksia kuunnellen. Ihana hetki arjen keskellä ilman vaatimuksia, sallivasti, kuunnellen itseä - koska viimeksi otit aikaa löytää omaa voimaasi ja kirkastit ajatteluasi?

HENGITYSHARJOITUKSIA, MEDITAATIOITA JA SYVÄRENTOUTUS

Rentouttava tunti, jonka aikana viedään huomio hengitykseen, rauhoitetaan mieltä ja luodaan yhteys sisäiseen olemukseemme. Tällä tunnilla ei tehdä kehollista liikettä vaan rentoutetaan itsemme, juuri sellaisena kuin olemme ja annamme sisällämme olevan energia jälleen tulla pintaan ja ajatustenkin kirkastua. Tämän tunnin voi tehdä vaikka työvaatteen päällä, toki syvärentoutus mieluiten maaten. Koska haluat kokea tämän upeuden?

PALAUTUMISOHJAUS (palautumisohjelma)

Ohjelmia on useampia ja ne ovat tarkasti suunniteltuja, liikkeen vapauttaessa kehon ja mielen kireyksiä ja täten luoden tilan palautumiselle. Ohjelman aikana soitetaan juuri jokaiseen kohtaan valittua musiikkia, joka lempeästi tukee rentoutumista ja palautumista. Tämä sopii niin ryhmälle kuin yksittäisellekin ihmiselle - haluatko kokeilla?

HENGITYSTUNTI

Tunti, jonka aikana tehdään rentouttavia tai aktivoivia hengitysharjoiutuksia. Kaikkia harjoitteita tuetaan myös kertomalla harjoituksen taustaa ja mihin vaikutukset perustuvat. Opit itse valitsemaan kulloiseenkin olotilaasi sopivan harjoituksen. 

LISÄKSI VOIT VALITA TUNNIN, JOKA SISÄLTÄÄ PUHTAASTI

  • lempeä liike, jooga
  • rentoutuminen, jooganidra
  • meditaatio


Lähetä minulle sähköpostia
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn