Psyykkinen valmennus

Välillä on hyvä pyytää apua kun alkanut epäilemään itseään, ehkä omaa ajatteluaan tai motiivejaan tai jos tarvitsee keinoja tunteiden ja mielen hallinnassa. Psyykkinen valmennus tuo mieleen rauhaa ja vahvuuttaa ja voit löytää oman potentiaalisi. Mieltä voi kehittää kuten kehon voimaominaisuuksia. Myös keskittymiskykyä ja motivaatiota voi parantaa tietoisesti harjoittelemalla tai esimerkiksi jännittämis- tai pelkohaasteiden kanssa psyykkisestä valmennuksesta on hyötyä. 

Psyykkisen valmennuksen alussa tehdään analyysi nykytilasta sekä tavoitetilan kartoitus. Jatkossa kehitystä tarkkaillaan säännöllisesti ja pohditaan onko tapahtunut kehitys vienyt oikeaan suuntaan, tavoitetta tarvitsee tarkastella matkan varrella - kaikki tämä hyvän lopputuloksen varmistamiseksi. Palvelut suunnitellaan vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!

Psyykkisessä valmennuksessa voi käydä kerran, mutta usein tapaamisia on hyvä olla useampia hyvän tuloksen löytämiseksi. Joka tapauksessa tapaamisten määrästä sovitaan yhdessä. Tapaamisissa keskustellaan , tehdään mielelle harjoituksia ja saatetaan myös tehdä lempeää liikettä ja mielen rentoutumisharjoituksia aivan sen mukaan, mihin on tarvetta (eivät vaadi aikaisempaa kokemusta tai mitenkään liikunnallista taustaa).

Valmennus voi tapahtua kahden kesken tai etänä.


Lähetä minulle sähköpostiaPosti
Puhelu
Instagram
LinkedIn