Rentoutuminen

Rentoutuminen on monitahoinen asia, toisinaan voit olla kohtuullisen hyvä olo kehossa mutta mieli on kireänä ja toisinaan on juuri toisinpäin. Aina toinen kuitenkin vaikuttaa toiseen. Lähestyn rentoutta monelta suunnalta eri palveluissani, tässä syvärentoutus, pysähtyminen, keholle ja mielelle.


Jooganidra, 'jooginen uni', on syvärentoutus, jonka aikana olet tietoisuuden ja unen välimaastossa, aina ei ole mahdollista edes sanoa kummassa. Tämä on eräänlainen meditaatio, joka ohjataan sinulle sanallisesti ja sinun tarvitsee vain maata rentona ja seurata ohjeita. Aivan paras ja IHANA harjoitus!


Syvärentoutus vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin (yksilöllistä vaihtelua): kehon rentoutumisen myötä mielikin rentoutuu, tulet tietoiseksi kehosta ja hengityksestä, tunnetilat tasaantuvat, hermosto rauhoittuu, saat tuntemuksen sisäisestä voimastasi, nukut paremmin, muistisi paranee, stressi vähenee ja luovuutesi vahvistuu. Vakuuttava lista, vai kuinka!


Kuten liikettä ohjatessa, en myöskään syvärentoutusta ohjatessa seuraa vain yhden suuntauksen oppeja, liitän mukaan sen, mikä kulloinkin tuo lisäsyvyyttä harjoitukseen (en siis puhtaasti seuraa Bihar-koulun, Clairvisionin, Himalayan Instituutin tai iRestin metodeja).


Syvärentoutusta ohjaan kahden viikon välein sunnuntai-iltoina, katso lisää.


Käy kurkkaamassa, mitä Jennie Wadsten kertoo jooganidrasta ja mitä kursseja hän tarjoaa kumppaneiden kanssa (eng): tässä.

Tässä sinulle myös linkki ilmaiseen palveluun, Insight Timer - sieltä löydät useita rentoutuksia, jooganidroja, ja paljon muuta (eng): tässä.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn