me.again hyvinvointiohjelma

me.again hyvinvointiohjelma on 

 • itsensä kadottaneille, 
 • turvattomuutta kokeville, 
 • muistoja pakoon juokseville, 
 • särkyneille ja omaa voimaa etsiville, 
 • nille, joilla muut tarpeet menevät itsestä huolehtimisen edelle, 
 • niille, jotka elävät 'sit kun' elämää, kuin elämä olisi yhtä pitkää kenraaliharjoitusta. 
 • niille, jotka haluavat elämän tässä ja nyt ja ymmärtävät, että elämä on ensi-ilta, juuri nyt.


me.again on 12vkon hyvinvointiohjelma, joka pohjautuu teorialle ja kokemukselle siitä, että keho ja mieli ovat yhtä, ja siksi ohjelma on rakennettu liikkeen, liikkumisen ja kehollisten harjoitusten ympärille, muttei vaadi liikunnallista taustaa tai kovaa kuntoa. Ja kun kehon kireydet vapautuvat, myös mieli rentoutuu. Kun oppii kuulemaan omaa kehoa ja sen viisautta, myös kehoon säiliöityneet tunteet alkavat vapautua. me.again hyvinvointiohjelmassa kaikki lähtee kehon rentouttamisesta. Opit kuulemaan hermoston viestejä ja tekemään itsellesi parempia valintoja. Palaat myös tutustumaan millainen olit lapsena, millainen on temperamenttisi, ja voit palata asioihin ja tapoihin, jotka tuntuvat omille ja tutuille.

me.again hyvinvointiohjelman avulla sinun on mahdollista 

 • liikkua säännöllisesti ja lempeästi ja löytää kehon ja mielen yhteys. Liike ei ole hikijumppaa, vaan liike tehdään kehon kokemuksia kuunnellen ja totellen. 
 • muistaa millainen oikeastaan olet ja mitkä asiat tuntuvat omille ja tekevät sinut onnelliseksi
 • antaa itsellesi lupa olla kehittymättä (kerrankin) ja olla juuri SINÄ, kaikki tehdään pakottamatta, omia tuntemuksia kuunnellen
 • löytää jälleen olemassa olevat voimavarasi ja käyttää niitä asioihin, joita haluat tehdä, eikä voimasi enää kulu tehdessä sinulle vääriä asioita
 • löytää jälleen aidon ilon ja keveyttä elämään

Me.again pohjautuu kehon kautta työskentelyyn – liike tuo kehoon rentoutta ja sitä kautta myös mieli ja tunteet vapautuvat ja löydät omaa voimaasi.


Löydätkö seuraavista itsesi?

 • haluat palata itsesi äärelle ja löytää oman voimasi
 • uskot, että elämäsi tapahtumat tallentuvat kehoosi ja nyt haluat päästää turhista painolasteista irti
 • haluat voida paremmin ja saada keveyttä ja iloa päiviisi, ihan normipäivänä ei vain erityisinä juhlahetkinä
 • olet valmis etsimään itseäsi liikkeen avulla, siis kehosta käsin, muiden tekniikoiden tukiessa matkaa

Jos samaistuit edellisiin niin kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan tälle 12vko matkalle! me.again hyvinvointiohjelman ensimmäiselle jaksolle otan mukaan vain 8 hlö. Mukaan pääset vastaamalla lähtötilannekyselyyn, jonka pohjalta vielä keskustelemme ja pääsemme molemmat tutustumaan toisiimme ja voimme keskustella odotuksistasi ja olosuhteistasi. Varaa siis 30min aika kalenteristani, kyselyn täytät tapaamisen alussa.

Varaa tästä me.again -tutustumiskeskustelu (sposti)


Mutta. Lähemmin, mistä kaikesta me.again hyvinvointiohjelma koostuu?

Liike

Etäyhteydellä neljästi viikossa, klo 7.20-7.40 arkiaamuina, lempeää liikettä, missä ei tule hiki. Liikkeen avulla keho lämpenee ja on valmiimpi päivään, myös mieli herää ja toimii paremmin session jälkeen.

Mikäli et pääse aamulla paikalle, on sinulla käytössäsi tallenne. 

(etänä, tallenne käytössäsi, ryhmässä)

Henkilökohtainen valmennus

Etäyhteydellä keskustelemme kokemuksistasi ja ilmaantuneista ajatuksista ja tunteista. Saat tukea ohjelman ajan 4 x 45min. On mahdollista lisätä tapaamisia ohjelman aikana ja jatkaa niitä ohjelman päätyttyä. 

(etänä, henkilökohtainen, sovittuna ajankohtana)


Kannustava yhteydenpito

Ohjelmassa oleva ryhmä saa kolmesti viikossa kannustavia sekä pohdintaa herättäviä viestejä. Niihin voi vastata tai säästää oma pophdinta henkilökohtaiseen tapaamiseen. Ryhmän kesken voi jakaa kokemuksia ja ajatuksia.

(etänä, ryhmässä, ei sovittua ajankohtaa)

Teemaluentoja

Löytääksesi oman voimasi on hyvä myös tietää kuinka tukea omaa hyvinvointia, siksi ohjelman aikana läpikäydään teemoja, jotka tukevat sitä, että löydät itsesi, tiedät, miten palautua ja saada voimaa, temperamentista on hyvä tietää sekä unesta ja hengityksestä sekä kuinka omaa mieltä voi rauhoittaa. Paitsi, että sinulla on tallenteita käytössäsi keskustelemme aiheista yhdessä joka toinen torstai klo 18.15-19.00.

(tallenteet omalla ajalla, keskustelu ryhmässä sovittuna ajankohtana)

Harjoituksia

Sinulla on rajoittamaton pääsy meditaatio-, hengitysharjoitus- sekä syvärentoutustallenteisiin (12kpl). Myös aamuliikkeen tallenteita ovat käytössäsi koko ohjelman ajan.

(etänä, itselle sopivana ajankohtana)

me.again -päivä (10-17) 

Ihana pysähdys, joka sisältää lempeää liikettä ja joogaa, oman elämänpolkusi ja omien kiinnostuksen kohteittesi pohdintaa ja intohimojen testausta. Saatat kirjoittaa tekstin itsellesi ja ainakin saat pitää hauskaa! Olet paikalla juuri sellaisena kuin olet. Päivä päättyy syvärentoutukseen. Ryhmä max 10hlö. 

(ryhmässä, tiettynä ajankohtana)

Mikäli et halua tai et pääse mukaan me.again päivään, voit vaihtaa sen ohjaamiini viikoittaisiin joogatunteihin. 

Sinulla on myös mahdollisuus sekä osallistua me.again -päivään että tulla mukaan joogaamaan viikoittain! Tämän hyvinvointiohjelman avulla voit löytää oman voimasi ja olla jälleen sinä ja siten tehdä itsellesi valoisamman tulevaisuuden ja olla parempi ihminen itsellesi, läheisillesi ja muille. Olen Sinulle ohjaajana käytettävissä, joten et joudu matkaa tekemään yksin vaan kaiken aikaa sinulla on joku, jonka kanssa jakaa ajatuksia, sekä ryhmä, jonka kannustus saattaa hyvinkin olla parasta matkallasi. Epäiletkö vielä?

Minä olen varma, että voiman ja valon voi löytää ja hukata monesti elämässä, mutta kokemuksen kautta etsiminen ja löytyminen helpottuu ja nopeutuu. Olen tässä todella loistava kokemusasiantuntija. Polveni ovat olleet monesti rikki kaatumisesta, ja aina olen uudestaan noussut ja matkannu kohti itseäni ja omaa voimaani. Itse menin rikki lapsena noin 6v iässä ja tuota rikkoutumista olen työstänyt nyt 45 vuotta. Lisäksi kohdalleni ovat osuneet niin lapsuuden näkymättömyys, nuoruudessa näkyminen urheilun kautta, burn out ja sairaalahoito, lapsettomuus sekä 3v jatkuneet selvittämättömät kuumeilut. Tiedän paljon kaatumisesta, sekä nousemisesta ja voimaantumisesta. Lähdetkö matkalle kanssani?

Olen paitsi liikkeen ja kehokokemuksen asiantuntija, entinen urheiluvalmentaja (>20v) sekä joogi ja joogaohjaaja (>2000h), niin myös psyykkinen valmentaja, coach, palautumis- ja rentoutusohjaaja sekä unihäiriöistä ja unesta sekä hengittämisestä kiinnostunut, niihin uppoutunut tutkijasielu. Ja tiedän, että meillä kaikilla on tapana kerätä tapoja ja asioita, jotka ovat raskaita sen sijaan, että kuuntelisimme omaa kehoa, joka tietää, mikä on meille hyväksi. Lue minusta ja osaamisestani lisää täältä.


me.again hyvinvointiohjelma alkaa ma 22.1.2024


Mukaan mahtuu max 8hlö. Oletko Sinä yksi heistä?me.again hyvinvointiohjelma sisältää siis 

 • LIIKETTÄ neljästi viikossa arkiaamuisin 7.20-7.40, sekä saat tallenteen käyttöösi
 • HENKILÖKOHTAISTA VALMENNUSTA 4 x 45min ohjelman aikana (mahdollisuus useampaan kertaan)
 • KANNUSTAVAN YHTEISÖN JA OHJAAJAN TUEN viikoittain
 • TEEMALUENTOJA JA KESKUSTELUJA HYVINVOINNISTA, tukemaan itsesi löytämistä ja voimiesi palauttamista
 • PÄÄSY TALLENTEISIIN, eli meditaatioita, hengitysharjoituksia, syvärentoutuksia
 • ME.AGAIN -päivä ja/tai viikottainen joogatunti

Halutessasi voit vaihtaa me.again -päivän joogatunteihin ohjelman ajaksi  (ti-ilta/ke-aamu):

Hinta tällä ensimmäisellä kerralla on 1100€ (norm. 1380€)

Mikäli haluat osallistua me.again -päivään JA tulla joogaamaan viikoittain: 

Hinta tällä kerralla on 1160€ (norm. 1440€)

Mikäli olet nopea, saat EARLY BIRD hinnan, valitse me.again -päivä  tai joogatunnit:

Hinta nopealle varaajalle 890€ (tarjous voimassa 1.12. asti)

*Maksun voi suorittaa yhdessä, kahdessa tai kolmessa erässä.


Haluatko mukaan? Varaa siis aika tutustumiskeskusteluun!

JA VIELÄ! Mikäli haluat kaiken edellä mainitun henkilökohtaisina tapahtumina (liike, valmennus, ohjaus/yhteydenpito), vain sinulle, niin sekin on mahdollista! Varaa aika tututumiskeskusteluun, niin jutellaan tästä mahdollisuudesta.


Varaa tästä me.again -tutustumiskeskustelu (sposti)
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn