AAMUN ENERGIAN AVAUS (AEA, etänä)

On todennettu moneen kertaan se, että kun keho on joustava ja vetreä, niin mielikin alkaa rentoutua - tästä ajatuksesta ja vuosien omakohtaisesta kokemuksesta syntyi ajatus alkaa liikuttamaan muitakin HETI AAMUSTA. Pilotoin ideaa keväällä 2023 (tammi-kesäkuu) ja palaute mukanaolelleita oli positiivinen, sillä AEA vaikutukset olivat merkittävät päivän aikana. Itse olin tämän tiennyt, mutta upeaa, että kuulin sen myös aktiivisesti kanssani heti aamusta liikkuneilta. Toki, on huomattavaa, että säännöllisyys, tässäkin, on avain positiivisille vaikutuksille. Niinpä päätin jatkaa ja otin tavoitteeksi viedä ilosanomaa yhä useammalle!

Mistä on siis kyse: aamun energian avaus on lempeän liikkeen hetki (20min), missä liikutetaan ja avataan kehoa ja samalla aktivoidaan ja rentoutetaan mieltä sekä pysähdytään hengityksen äärelle. Vain 20min, ja sillä on ISO vaikuts olotilaasi! Päivä vaan alkaa niin paljon paremmin, kun on heti aamulla liikuttanut kehoa! Ja mikä parasta, tässä ei tule hiki, eli voit osallistua aamun energian avauksiin vaikka työpaikan kokoustilasta.

Syyskausi jatkuu pe 22.12. asti, sessiot arkiaamuisin ma, ti, to, pe, klo 7:20-7:40. Liikkumiskertoja tulee keskimäärin 15krt/kk. Mukana voit olla koko syyskauden tai kuukauden ja kertakäyntikin on mahdollinen. Huomaa: taukoa vko 42, lisäksi varaan 1krt/kk mahdollisuuden 'vapaa-aamuun', mutta voi olla, etten tätä edes käytä.

Hinta:  23.10. - 22.12.  eli 9 viikkoa, 99€ (alle 3€/krt), 60€/4vko tai 6€/krt, tutustumiskerta on ilmainen. Halutessasi saat myös tallenteen sessiosta käyttöösi 3vrk ajaksi.


AAMUN ENERGIAN AVAUS sisältää:

  • neljänä arkiaamuna (ma, ti, to, pe) viikossa livenä ohjatut sessiot
  • lempeää, energiaa avaavaa liikettä
  • oman kehon tuntemusten havainnointia
  • lempeitä rauhoittavia tai aktivoivia hengittämisen harjoituksia
  • tallenteen käyttöösi 3 vrk ajaksi


Lämpimästi TERVETULOA mukaan ☀️

Ilmoittautuminen mukaan spostilla
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn