Hieronta, manuaalinen hoito 

Olen kivun hoitoon erikoistunut ja faskioiden (lihaskalvojen) käsittelyyn ja toimintaan perehtynyt, koulutettu hieroja. Lisäksi olen kiinnostunut ja syventynyt rentoutumisen ja hengittämisen, siis rintakehän toiminnan, helpottamiseen. Olen myös suorittanut urheilijan lihashuolto-opinnot. 

Työhuone minulla on Järvenpäässä Balance -salin yhteydessä (os. Seutulantie 3-5G) sekä Malmilla Helsingissä Masulan toimitiloissa (os. Teerisuontie 8). Tällä hetkellä varauksen saat varmimmin lähettämällä minulle tekstiviestin (p. 045 122 1225).


Tarjolla olevat hieronnat:

  • Hengityshieronta, kesto n. 75min. Kuvaus: Tämä hierontahoito vapauttaa kireyksiä rintakehän, kylkien ja selän alueelta, hoitoa saa myös kaula ja niska, eli voidaan sanoa, että hengittäminen onnistuu paremmin tämän hoidon jälkeen. Hoidon aikana saatetaan myös tehdä hengitysharjoituksia. Eräs toteamus tämän hoidon jälkeen: 'kuin haarniska olisi kadonnut rintakehän ympäriltä'.
  • Kokonaisvaltainen purentalihashieronta, kesto n. 75min. Kuvaus: Tässä hierontahoidossa vapautetaan alueita, joilla on vaikutusta purentalihasten kireyteen, ei hoideta siis vain purentalihaksia mutta myös muita kohtia kehossa. Jos kärsit hartia- ja purentalihaskireydestä tai selittämättömästä päänsärystä ja ohimot/leuka jomottavat - kannattaa tulla kokeilemaan. Moni on jo saanut tästä hoidosta helpostusta!
  • Parasympaattista hermostoa aktivoiva rentoutushieronta, kesto n. 75min. Vagushermon hermottamien kudosten sekä päänalueen hierontaa, myös selän ja rintakehän aluetta rentoutetaan parhaan vaikutuksen saamiseksi, erittäin rentouttava vaikutus.
  • Urheilijan lihashuolto tai klassinen hieronta, kesto n. 60min. Käytän monipuolisesti erilaisia menetelmiä, tarpeen mukaan esimerkiksi aktiivisia jännitys-rentoutusmenetelmiä, faskiatekniikoita tai trigger-painantaa tai muita tekniikoita.

Hoitojen hinta pohjautuu käytettyyn aikaan ja hoitopaikkaan (huomaa, että aika sisältää vaatteiden riisumisen ja pukeutumisen).

  • JÄRVENPÄÄ, hinnat: 60min => 56€ / 75min=> 67€
  • MALMI, hinnat: 60min => 65€ (seurahinta 60€) / 75min => 75€ (seurahinta 70€) 

Hieronnan voit maksaa ePassilla, MobilePayllä tai kortilla.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn